Transparent
Inloggen
Sluiten

Interview Simek met Hiddink: PSV coach gevolgd met zendertje

19 augustus 2004 20:41

Verslaggever: RvW

Zondagavond van 19.03 tot 19.58 uur zendt de RVU op Nederland 3 een aflevering van 'Winnen van Jezelf' van jezelf uit. Daarin ontmoet Martin Simek Guus Hiddink. De PSV coach werd gevolgd en droeg een zendertje, waardoor zijn aanwijzingen aan spelers goed te volgen zijn. Het gesprek met Hiddink gaat o.a. over de opmerkelijke specialismen van profvoetballers, waardoor ze kunnen uitblinken in ??n specifieke handeling, en kunnen falen als de situatie ook maar een beetje gewijzigd wordt. Een programma over kromme benen, vrije trappen met een curve en de eigenschap van een keeper om zijn goal maagdelijk leeg te houden. De voor- en nadelen van het opstellen van een muurtje bij het nemen van een vrije trap worden tijdens de training duidelijk in beeld gebracht.
Het muurtje was ??n van de oorzaken van de tweede goal die PSV tegen kreeg in de wedstrijd tegen Rode Ster, anderhalve week geleden. Dat mag niet n?g een keer gebeuren. Woensdag a.s. speelt PSV opnieuw tegen Rode Ster, om zich te kwalificeren voor de Champions League.



Voorafgaand aan deze tv-uitzending wordt ?s nachts op Radio 1 in Simek ?s Nachts het gesprek herhaald dat Martin Simek eerder met Guus Hiddink had over onder meer zijn successen met het Zuid-Koreaanse voetbalelftal (oorspronkelijk uitgezonden op 24 mei 2003). De uitzending is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 augustus, Radio 1, 00.02-01.00 uur.

Meer op




Tags

hiddink simek zendertje muurtje nachts ster uitzending aanwijzingen curve eigenschap herhaald maagdelijk nederland ontmoet profvoetballers rvu uitblinken voetbalelftal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte