Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramzi klaar om ongelijk van PSV te bewijzen

20 augustus 2004 00:13

Adil Ramzi heeft verklaard klaar te zijn om het ongelijk van PSV te bewijzen. Ramzi beweert dat PSV hem als 'typische tien' (schaduwspits) aantrok en daar te weinig kansen heeft gehad. "In Eindhoven speelde ik echter nagenoeg nooit op die positie. Dus heb ik ook nooit de gelegenheid gekregen om te laten zien wat ik kan. Ik moest links en rechts aan de buitenkant spelen. Maar het is oneerlijk om mij te vergelijken met Dennis Rommedahl of Arjan Robben", aldus De Marokaan in het Noordhollands Dagblad. Tijdens de voorbereiding tegen de amateurclubs werd Ramzi uitgefloten door PSV supporters terwijl hij in PSV-shirt speelde. In de media duidelijk laten blijken veel liever te vertrekken bij PSV en daarbij zelfs valse beschuldigingen aan het adres van Hiddink uiten, lagen ten grondslag aan het fluitconcert.

Martin van Geel verklaart verder dat Ramzi ineens zonder vergoeding mocht vertrekken uit Eindhoven. In eerdere gesprekken was het prijskaartje van Ramzi volgens de directeur voetbalzaken van AZ veel te gortig voor AZ. Zeker ook omdat Barry van Galen en Kenneth Perez nog een jaar onder contract staan, was de komst van Ramzi geen sportieve noodzaak voor de Alkmaarders. Co Adriaanse geeft zaterdag tegen PSV de 48-voudige Marokkaanse international waarschijnlijk wel de voorkeur boven de revelatie van vorig seizoen: Barry van Galen.




Tags

ramzi ongelijk barry galen aantrok adres adriaanse beschuldigingen fluitconcert gortig hiddink marokaan noordhollands perez prijskaartje revelatie robben rommedahl schaduwspits uitgefloten voudige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage