Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: op alle fronten superieur

21 augustus 2004 21:41

Guus Hiddink was na afloop erg te spreken over de prestaties van zijn elftal. Volgens de coach was het niet te danken aan enkele topprestaties maar blonk de ploeg op alle posities uit. "Op alle fronten waren we superieur aan AZ" aldus een glimmende Hiddink. "En dat tegen een altijd goed AZ, dat hier de afgelopen jaren toch veel punten pakte. Het team liet zien dat het tot veel in staat - kan - zijn." Volgens Hiddink was er twijfel bij AZ vanwege de tactische goede opstelling van PSV en profiteerde het elftal daarvan. "Aan spelers als Cocu en Bouma kan je normaal veel ophangen, zeker in de opbouw van een nieuw team. dan zijn dat zekerheden waar je je aan vast kunt houden. De andere spelers hebben dat uitstekend opgevangen."




Tags

hiddink fronten superieur blonk bouma cocu danken glimmende opbouw ophangen topprestaties zekerheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis