Transparent
Inloggen
Sluiten

Waarschijnlijk geen Bouma en Cocu

23 augustus 2004 18:50

Wilfred Bouma en Phillip Cocu kunnen waarschijnlijk woensdag niet meespelen in de wedstrijd van PSV tegen Rode Ster Belgrado. Dat verwacht PSV-trainer Guus Hiddink. Bouma heeft een virusinfectie en Cocu een lichte longontsteking. Beiden werkten maandag op sportpark De Herdgang een aangepaste training af. Bouma was maandagmiddag terughoudend over zijn mogelijke rentree in het elftal. "Ik hoop natuurlijk van wel, maar als ik re?el ben: ik heb een week niet getraind en was de laatste weken ook niet topfit. Vanmiddag ga ik naar het ziekenhuis toe. Ik wil natuurlijk ook geen terugslag krijgen, met het oog op de competitie. Ik wil een langere periode voetballen", aldus de verdediger.

Ook trainer Guus Hiddink is voorzichtig: "Je wilt hem namelijk ook niet over de kop jagen zodat hij dadelijk een paar weken eruit is. Cocu heeft vandaag binnen getraind, onder meer op de fiets. Maar ik denk dat hij er ook niet bij zal zijn."




Tags

bouma cocu hiddink aangepaste dadelijk fiets herdgang jagen longontsteking ster terughoudend topfit wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage