Transparent
Inloggen
Sluiten

"Westerveld naar Mallorca; weg vrij bij Man. City voor Waterreus"

23 augustus 2004 21:06

Verslaggever: RvW

Volgens Voetbal Insite zou Sander Westerveld op huurbasis vertrekken naar Real Mallorca. Dat zou de weg vrijmaken voor Waterreus bij Manchester City. Eerder deze week melden bronnen rond Real Sociedad dat er een akkoord was met Manchester City over de verhuur van Westerveld, maar was het alleen de vraag of de doelman zelf wilde. Waterreus, aanwezig bij Voetbal Insite, wil er pas iets over zeggen als hij een akkoord bereikt met een andere club. Zijn zaakwaarnemer Ploegsma zou hebben laten weten dat hij verwacht binnen een aantal dagen rond te komen.

Waterreus liet overigens in het televisieprogramma weten genoten te hebben bij PSV-AZ en dat de club er een fan bijheeft. Hij liet al weten graag een seizoenkaart te nemen bij PSV.

Meer op




Tags

waterreus westerveld mallorca insite bijheeft ploegsma seizoenkaart sociedad televisieprogramma vrijmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte