Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel: ik weet het echt niet

25 augustus 2004 22:37

Verslaggever: RvN

Mark van Bommel gaf direct na afloop van het bereiken van de Champions League aan nog niet te weten of hij bij PSV blijft. "Ik weet het echt niet." De middenvelder gaf aan dat hij altijd heeft aangegeven dat als er een club komt bij PSV die bij hem past, hij daar zeker over wil nadenken. Volgens Van Bommel is de continue onzekerheid niet altijd even prettig, maar raakt hij er een beetje aan gewend zodat het hem niet meer beinvloed tijdens de wedstrijd.

Guus Hiddink wilde aanvankelijk niet ingaan op de vraag of Van Bommel nu vertrekt. "Morgen is weer een andere dag. In principe reken ik op deze groep en wil ik deze groep bij elkaar houden. Dan kunnen we in de Champions League nog een mooi avontuur beleven."

Meer op




Tags

bommel beinvloed continue hiddink onzekerheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis