Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij blijft werken aan komst aanvaller; wil Van Bommel niets in de weg staan

26 augustus 2004 19:43

Verslaggever: RvW

In een video-interview op PSV.nl gaf PSV voorzitter Van Raaij aan dat het niet zomaar het geld van de opbrengsten van de Champions League kan investeren in versterkingen gezien andere kosten. Toch blijft hij werken aan en hopen op de komst van een aanvaller. Op een vraag over Tevez en Benni gaf de voorzitter aan dat Tevez steeds duurder wordt door zijn prestaties, maar dat PSV het blijft proberen. "Niet geschoten is altijd mis". De voorzitter gaf verder onder andere aan dat mocht er een goede club komen hij Van Bommel niet meer wil tegenhouden en de kans op een goede transfer onthouden. Maar Van Raaij wil dan wel dat het een zakelijke verantwoordelijke transactie tegenover staat. Naast de interesse van Borussia Dortmund zou er gisteren een delegatie van Real Madrid op de tribune hebben gezeten. "Daar is het makkerlijk mee praten, die hebben iets meer in de achterzak" aldus een lachende Van Raaij.

Meer op




Tags

raaij bommel tevez achterzak benni delegatie dortmund madrid makkerlijk onthouden tegenhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis