Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat het liggen in Breda: 2-2

28 augustus 2004 21:22

PSV heeft in de derde competitiewedstrijd onnodig met 2-2 gelijkgespeeld tegen NAC Breda. Het scenario van de afgelopen weken leek zich weer af te spelen toen Mark van Bommel al in de eerste minuut met een mooi schot op de rand van het strafschopgebied de 0-1 binnenschoot. Vervolgens creeerde PSV nog een reeks kansen om de voorsprong te vergroten. En dat zonder dat de ploeg zich bovenmatige moest inspannen zoals de voorgaande wedstrijden. Het tweede doelpunt bleef uit en PSV zakte vervolgens verder weg omdat het de strijdlust en het vastzetten van de vorige wedstrijden niet opnieuw kon tonen. Of dat lag aan de zware wedstrijden van de afgelopen weken of PSV het gewoon niet opnieuw kon brengen is de vraag.

Daardoor kwam NAC weer terug in de wedstrijd. Tot vlak voor rust gaf PSV achterin niets weg. Twee minuten voor rust viel uit het niets een doelpunt voor NAC via Slot die plotseling volledig geheel vrijstond. Daarna geloofde NAC er opeens in en gooide het strijd in de wedstrijd. De minuten daarna waren voor NAC, net als vlak na rust. Via een vrije trap kon Zonneveld vervolgens prachtig maar tegen de verhouding in de 2-1 binnenschieten.

Daardoor werd het een geheel andere wedstrijd dan de voorgaande waarin alles meezat. PSV liet daarin zien dat het de wedstrijd wel weer naar de hand kon zetten. Terwijl NAC steeds verder terugmoest kon PSV toch voldoende goede kansen creeren om de winnende treffer te maken. Dat was dan een winstpuntje van deze wedstrijd, waarin de ploeg liet zien dat ook bij tegenslag een erin gelovende tegenstander de ploeg de tegenstander zijn wil op kan leggen en kansen creeren. In de 61ste minuut leidde dat tot de 61ste minuut die geheel vrijstaand inkopte. De keeper zat erbij maar kon hem niet meer uit het doel tikken.

In het restant creerde PSV nog diverse kansen, maar miste het net dat geluk om de punten alsnog mee naar Eindhoven te kunnen nemen.


Bekijk voor het wedstrijd verslag van minuut tot minuut de link hieronder naar het scorebord.




Tags

nac binnenschieten bommel bovenmatige creeerde creerde gelovende gooide inkopte inspannen meezat rand slot strijdlust terugmoest vastzetten verhouding verslag vrijstaand vrijstond winstpuntje zonneveld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte