Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel: scheidsrechter had bal vrijgegeven

28 augustus 2004 21:53

Mark van Bommel maakte na de wedstrijd nog even een bezoekje aan de kleedkamer van de scheidsrechter. Hij wilde even verhaal halen over zijn gele kaart. Volgens de lezing van de scheidsrechter had Van Bommel een vrije trap niet mogen nemen (hij legde hem opzij waarna Alex hard de scheidsrechter raakte die bezig was een speler van NAC naar achteren te dirigeren). Volgens Van Bommel had de scheidsrechter de bal al vrijgegeven maar zette hij vervolgens Zonneveld terug. "Volgens mij had hij hem vrijgegeven en zette hij daarna Zonneveld terug. Ik kreeg geel, dat zijn de nieuwe regels blijkbaar die ik niet wist. Ik weet niet beter dan dat je hem mag schieten als hij is vrijgegeven."

Van Bommel vond het gelijkspel onverdiend. "Het waren twee standaardsituaties waaruit we doelpunten tegenkregen, waarbij ik denk dat de tweede geen overtreding was."

Van Bommel gaf nogmaals uitleg over de situatie met Borussia Dortmund en zijn wens nu eens te komen tot een transfer naar het buitenland. Andere clubs als Borussia Dortmund lijken er concreet niet te zijn. De speler gaf aan er op grote lijnen uit te zijn, maar dat er nog een hoop kleine punten liggen die besproken moeten worden als de clubs eruit komen. Borussia lijkt voorlopig zijn laatste kans op een transfer te zijn. "Of iedereen moet mijn goal van vanavond gezien hebben" aldus een lachende Van Bommel.




Tags

bommel vrijgegeven dortmund zonneveld bezoekje dirigeren lezing nac tegenkregen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte