Transparent
Inloggen
Sluiten

Borussia wil bod niet meer verhogen; Fortuna hoopt nog

30 augustus 2004 19:47

Verslaggever: RvW

Van een transfer van Mark van Bommel lijkt het niet meer te komen. Gisteren liet Borussia Dortmund manager Meier weten dat het bod van Borussia Dortmund niet geaccepteerd is. "En als dat niet geaccepteerd wordt, dan komt het niet tot een transfer" zo staat o.a. op Sport1.de te lezen. Rosicky zou de komst van Van Bommel wel zien zitten. Volgens de sterspeler is de PSV'er een goede speler. Dat Van Marwijk zijn schoonvader is, doet Rosicky niets. "Al is het zijn tante."

L1, de Limburgse regionale zender meldt dat bij Fortuna Sittard iedereen nog hoopt op een transfer op het laatste moment. Bij een bedrag van 3 miljoen euro zou de ploeg uit Sittard nog 120.000 euro als opleidingsbedrag vangen. Zo kreeg het voor Hofland nog 88.000 euro. Indien Van Bommel bij PSV blijft en transfervrij vertrekt dan kan ook Fortuna fluiten naar eventuele centen.

Meer op




Tags

fortuna bommel dortmund rosicky verhogen centen hofland marwijk meier opleidingsbedrag tante zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte