Transparent
Inloggen
Sluiten

Vandaag Persdag / Open Dag PSV

7 augustus 2000 08:58

Verslaggever: RvW

Deze morgen zal in het Philips Stadion weer de traditionele persochtend gehouden worden waarop de elftal en individuele foto's worden gemaakt en spelers en trainers vooruitblikken op het nieuwe seizoen.

Vanmiddag staat de presentatie van de spelers op het programma. Vanaf 13.30 uur zijn de poorten van het stadion geopend voor publiek. Het supportersprogramma zal om ? 16.30 uur eindigen. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden op en om het veld. Voor PSV Junior Club leden bestaat de mogelijkheid om samen met Phoxy en de enige echte kampioensschaal op de Junior Club kampioensbus te gaan staan en een foto te maken. Vanaf 12.30 uur is Phoxy met de schaal aanwezig.

Rode lijn in het programma is de presentatie van de best geklede fan tijdens de Open Dag. Centraal staan de presentatie van de selectie en een wedstrijd tussen Nederlandse PSV-ers en buitenlandse PSV-ers.
Met vriendelijke groet,

Meer op




Tags

foto persdag phoxy groet kampioensbus kampioensschaal persochtend supportersprogramma vooruitblikken vriendelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte