Transparent
Inloggen
Sluiten

NAC: 'Relschoppers PSV ontlopen straf niet'

4 september 2004 09:33 - BN/De Stem

Verslaggever: JV

De kans is groot dat de relschoppers van PSV, die vorige week zaterdag in Breda de confrontatie zochten met de harde kern van NAC, alsnog gestraft gaan worden. De politie pakte niemand op die deel uitmaakte van de groep PSV-supporters, die de aanstichters van de ongeregeldheden waren, omdat agenten alleen NAC-supporters op misdragingen hebben kunnen betrappen. Beelden van de beveiligingscamera's bij het stadion tonen echter aan dat PSV'ers zich ook schuldig maken aan gewelddadigheden.

Kopie?n van de beelden zijn doorgestuurd naar de politie Eindhoven en PSV. Van de politie verwacht veiligheidsco?rdinator Leon Aerssens van NAC weinig omdat er door de slachttoffers geen aangifte gedaan zal worden en er bij de rellen niemand zwaargewond raakte. PSV heeft volgens NAC toegezegd dat de relschoppers keihard zullen worden aangepakt door op basis van de beelden de daders een stadionverbod op te leggen. "Wij vinden het onterecht dat alleen onze supporters worden vervolgd", aldus Aerssens.

Meer op BN/De Stem




Tags

nac relschoppers aerssens ontlopen aangifte aanstichters agenten betrappen beveiligingscamera confrontatie doorgestuurd gewelddadigheden kern kopie leon misdragingen rdinator rellen slachttoffers stadionverbod veiligheidsco vervolgd zwaargewond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje