Transparent
Inloggen
Sluiten

Begroting stijgt naar 90 miljoen

7 augustus 2000 19:12

Verslaggever: RvW

Van Raaij maakte vandaag op de persconferentie bekend dat PSV de begroting voor dit seizoen opvijzelt naar 90 miljoen gulden. Dat betekent een stijging van 15 miljoen ten opzichte van het afgelopen seizoen. De stijging komt voornamelijk door de uitbreiding van het stadion en verbeterde sponsorcontracten. Volgens de voorzitter is dat echter nog steeds niet genoeg om Europees mee te kunnen doen. Hij blijft daarom streven naar een Europese competitie, in welke vorm dan ook. Van Raaij wil de discussie over een internationale competitie levend en houden en stimuleren.

Een flinke verdere stijging van de begroting is te verwachten als PSV erin slaagt ook het dichtbouwen van de zuidhoeken van het stadion rond te krijgen. Deze zijn commercieel zeer interessant.

Meer op




Tags

raaij dichtbouwen gulden levend opvijzelt sponsorcontracten verbeterde zuidhoeken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage