Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen show van PSV bij afscheid Van Raaij: 1-0

11 september 2004 21:23

PSV is er niet in geslaagd om Van Raaij bij zijn afscheid een showwedstrijd voor te schotelen. Daar leek het in de eerste minuten wel naar toe te gaan. PSV creerde zich kans op kans en het leek slechts wachten wanneer de doelpuntenreeks begonnen zou worden. Na de eerste minuten zakte PSV echter terug naar een langzaam tempo en kwam RKC uitstekend in de wedstrijd. Vlak na rust opende Vennegoor of Hesselink eindelijk de wedstrijd met zijn vierde goal van het seizoen. Daarna liep de wedstrijd eigenlijk een beetje uit als een nachtkaars. Beide ploegen probeerden het wel maar hadden te weinig overtuiging. In de laatste minuten probeerde RKC via een slotoffensief nog te profiteren. Dat lukte uiteindelijk niet ondanks hectische situaties voor het doel.

Bekijk het uitstekende verslag van minuut tot minuut via de link naar het scorebord hieronder.




Tags

raaij rkc show creerde doelpuntenreeks hesselink nachtkaars schotelen showwedstrijd vennegoor verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte