Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging herintroduceert blauwdoek nav afscheid Van Raaij

11 september 2004 21:41 - Supportersvereniging

Verslaggever: RvN

?Wij houden voor ogen de Rood-Witte vaan. Aan 't 'blauwdoek' meer sterren de club bovenaan.? Zo luidt een couplet uit het clublied van PSV. Dit blauwdoek is echter in de jaren 80 van de vorige eeuw verdwenen. In het kader van het afscheid van PSV voorzitter Harry van Raaij herintroduceert de Supportersvereniging PSV ?t Blauwdoek met sterren.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een replica van ?t traditionele Blauwdoek met sterren dat stamt uit de jaren 50. In samenwerking met het Rijsenhoutse bedrijf Promovlag is de Supportersvereniging PSV, op basis van slechts een beperkt aantal zwart wit foto?s, er in geslaagd een zo?n goed mogelijke kopie van dit Blauwdoek te maken.



Op de site van de Supportersvereniging is een kort filmpje van de wappenerende vlag te bekijken.

In het kader van het afscheid van PSV voorzitter Harry van Raaij is dit ?nieuwe? Blauwdoek vanavond symbolisch aan de scheidend voorzitter overhandigd.

Daarna zal de traditie van het Blauwdoek weer in ere hersteld worden en deze vlag elke wedstrijddag in top gehesen worden bij het stadion. Waarbij bij elk kampioenschap ?meer sterren? aan het doek zullen worden toegevoegd.

Meer op Supportersvereniging




Tags

blauwdoek supportersvereniging raaij herintroduceert kader nav vlag clublied couplet doek eeuw foto gehesen kopie overhandigd promovlag replica rijsenhoutse scheidend stamt symbolisch vaan wappenerende wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage