Transparent
Inloggen
Sluiten

BB leden openen condoleance register

8 augustus 2000 23:38 - Condoleance register

Verslaggever: NvdL

Op het PSV Bulletin Board is vandaag met verslagenheid gereageerd op de dood van het 9-jarige PSV voetballertje wat tijdens een trainingskamp in de Ardennen om het leven kwam. Het jongetje gleed vanaf 20 meter van de rotsen en was op slag dood.

Leden van het PSV Netwerk Bulletin Board hebben onmiddellijk een condoleance register geopend voor het oveleden jongetje wat te bereiken is via de bovenstaande link.

Verder roept men de supporters op komende zondag volledig in het zwart gekleed te gaan naar de wedstrijd om de SuperCup tegen Roda, ook roepen de supporters op een minuut stilte in acht te nemen voor aanvang van het duel.

Meer op Condoleance register




Tags

condoleance register bulletin dood jongetje aanvang ardennen bovenstaande gekleed gleed oveleden roda rotsen stilte supercup trainingskamp verslagenheid voetballertje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage