Transparent
Inloggen
Sluiten

Afscheidsduel Romario in november

17 september 2004 19:59

Verslaggever: RvW

Hoewel Romario nog geen beslissing zou hebben genomen over zijn definitieve afscheid als speler in het betaald voetbal, wordt er volgens Braziliaanse media op 11 november een afscheidsduel georganiseerd voor de aanvaller. Dit zou nu onder de noemer van zijn afscheid van het internationale voetbal gebeuren al lijkt de kans groot dat de inmiddels 38-jarige spits dan ook helemaal afscheid neemt van het voetbal. Het duel zal plaatsvinden in Rose Bowl Stadium in de USA waar hij tijdens het WK94 furore maakte. Vrienden van Romario en internationale topsterren zoals o.a. Stoichkov en Baggio zouden al een uitnodiging ontvangen hebben.

Meer op




Tags

romario afscheidsduel baggio bowl furore noemer rose stoichkov topsterren usa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage