Transparent
Inloggen
Sluiten

Colin snapt niet waarom PSV zo moeilijk deed

18 september 2004 11:54 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: JV

Terwijl Jurgen Colin in de kleedkamer nauwelijks zijn mond schijnt open te doen, heeft de verdediger zich wederom negatief uitgelaten over de club waar hij nog steeds onder contract staat. "Ik snap niet dat ze bij die club zo moeilijk deden over de verhuur van een speler die ze niet eens op de bank wilden hebben", aldus Colin in het Algemeen Dagblad. Bij NAC-PSV zat de verdediger op de tribune en stond hij te juichen toen NAC op voorsprong kwam.

"Maar ik heb daar geen ruzie, heb niemand afgekraakt. Al weet ik ook wel dat je sommige dingen beter niet kunt zeggen. Maar Kezman of Waterreus riepen ook wel eens iets in de pers, daar zeggen ze dan niets van", aldus Colin in BN/DeStem. Colin had eerder ook al problemen met de woorden van trainer Sef Vergoossen dat hij harder moest trainen en beter op zijn eetpatroon moest letten. Zelf denkt Colin dat hij in Oranje had gestaan als hij bij PSV vorig seizoen voldoende wedstrijden had gespeeld.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

colin nac afgekraakt destem eetpatroon kezman mond oranje sef uitgelaten vergoossen waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman