Transparent
Inloggen
Sluiten

Regelmatige zege in Nijmegen: 0-3

18 september 2004 20:23

In een weinig inspirerend duel heeft PSV ook in Nijmegen de drie punten gegrepen. Via een makkelijk gegeven penalty na een half uur spelen door Van Bommel en een kopbal van debutant Lamey in de tweede helft en een goal in de laatste minuut van Vonlanthen greep PSV de overwinning.

Guus Hiddink gaf Lamey voor het eerst de kans als rechtsback nadat Bogelund geblesseerd raakte en Feher zijn kans niet had gepakt. Voorin kreeg Farfan de voorkeur boven Beasley. Gomes stond in de goal vanwege de blessure van Zoetebier.

In de eerste helft had PSV het duel redelijk onder controle. Spectaculair werd het echter niet. In de 28ste minuut viel Park makkelijk en kreeg PSV zowaar een penalty. Mark van Bommel benutte dat buitenkansje en zette PSV op voorsprong.

In de tweede helft startte NEC veel aggressiever en zette het PSV bij vlagen onder druk. Daardoor ontstonden enkele hectische situaties voor de goal van PSV. Halverwege de tweede helft kreeg PSV door enkele tactische wijzigingen het duel weer onder controle. Bij een hoekschop kwam lamey hoger als zijn tegenstander en kopte hij via Gentenaar hoog binnen.

Met de 0-2 was het duel definitief gespeeld en de echte tegenstand van NEC voorbij. Uiteindelijk speelde PSV het nog uit en kon Vonlanthen vlak voor tijd diep gestuurd worden en de bal in de hoek langs de keeper schuiven voor de 0-3.




Tags

lamey bommel vonlanthen aggressiever beasley bogelund farfan feher gentenaar gomes hiddink inspirerend park vlagen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage