Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanaf zaterdag losse kaartverkoop Panathinaikos

23 september 2004 21:01 - PSV.nl

Verslaggever: JV

Vanaf zaterdag 25 september is het mogelijk om bij de TicketBox losse toegangskaarten voor de cruciale Champions League wedstrijd tussen PSV en Panathinaikos te kopen. In eerste instantie zou er alleen losse kaartverkoop op de wedstrijddag zijn. Tot en met dinsdag 28 september worden er overigens ook nog gewoon passe-partouts verkocht. Ruim een week voor de wedstrijd waren er nog maar 17.000 passe partouts verkocht.

Op de wedstrijddag is er geen verkoop via TicketBox meer. Alle nog beschikbare kaarten worden dan van 10.00 uur tot 18.00 uur verkocht bij PSV Kaartverkoop, ingang 27 van het Philips Stadion. Vanaf 18.00 uur is er verkoop via de kassa's, ingang 10 van het stadion. Er geldt een vrije verkoop, een Club Card is dus niet nodig. Wel dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen, Grieken en/of Griekse supporters kunnen geen toegangskaarten kopen voor de PSV-vakken. Alle toegangskaarten voor supporters van Panathinaikos worden verkocht in Athene.

Meer info: PSV Kaartverkoop

Meer op PSV.nl




Tags

panathinaikos toegangskaarten partouts passe ticketbox wedstrijddag grieken kassa legitimatiebewijs vakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte