Transparent
Inloggen
Sluiten

Eijkelkamp ziet Panathinaikos winnen

25 september 2004 22:16

Panathinaikos is de laatste competitiewedstrijd voor het treffen met PSV zonder kleerscheuren doorgekomen. In Athene won de ploeg van trainer Schum met 3-1 van het Noord-Griekse Xanthi. Rene Eijkelkamp bekeek namens PSV de komende tegenstander. De gasten kwamen nog wel verrassend op een 0-1 voorsprong, door een doelpunt van Baikara in de 3e minuut. Vervolgens wist Panathinaikos echter snel greep op de wedstrijd te krijgen. In de 17e minuut was het Angelos Basinas die met een fraai afstandsschot voor de 1-1 zorgde, en 5 minuten later tekende Skancel voor de 2-1. In de 64e minuut scoorde opnieuw Basinas de 3-1. Aan geluk ontbrak het hem daarbij niet: zijn afstandsschot werd ditmaal door een verdediger van Xanthi van richting veranderd waardoor de keeper volledig op het verkeerde been kwam te staan. Panathinaikos speelde de wedstrijd vervolgens rustig uit en kan zich nu volledig concentreren op de wedstrijd in het Philipsstadion.

Opstelling Panathinaikos:
Chalkias, Vyntra, Munch, Kyriakos, Moris (46' Goumas), Andric, Basinas, Skancel (83' Sapanis), Gonzalez, Papadopoulos, Konstantinou (67' Mitou).

Meer op




Tags

panathinaikos basinas eijkelkamp skancel xanthi andric angelos baikara chalkias ditmaal doorgekomen gonzalez goumas kleerscheuren konstantinou kyriakos mitou moris munch papadopoulos philipsstadion sapanis schum vyntra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage