Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV speelt zondag voor 4e JC Schaal

11 augustus 2000 07:45

Verslaggever: RvW

Zondagmiddag om 18.00 uur speelt PSV tegen Roda JC om de Johan Cruijff Schaal, de traditionele opening van het seizoen tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Dit jaar wordt de wedtsrijd om de Johan Cruijff Schaal voor de 5de keer verspeeld. PSV won de eerste drie keer achtereenvolgend. In de vierde aflevering, vorig jaar, was PSV niet van de partij.

Vandaag moet op de training blijken in hoeverre PSV nog personele problemen kent en welke spelers meekunnen (en meemogen) in de selectie van Eric Gerets. Johann Vogel is inmiddels fit genoeg bevonden om in de basis te starten. Hij zal normaal gesproken John de Jong vervangen die daar de laatste wedstrijden speelde.

Op deze site kun je nu de uitslag van deze wedstrijd al voorspellen.

Meer op




Tags

achtereenvolgend gerets johann jong meekunnen meemogen opening roda verspeeld vogel wedtsrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage