Transparent
Inloggen
Sluiten

"Samenwerking met Paulista begint op laag pitje - 13 oktober bekendmaking"

28 september 2004 08:08 - Estadao

Verslaggever: RvW

Het heeft heel lang geduurd, maar nu lijkt het er dan toch van te komen. De president van de Braziliaanse voetbalclub Paulista liet in een interview tegenover een radiostation weten dat een contract tot samenwerking tussen PSV en Paulista getekend zal worden op 13 oktober en dat dan alle details van de samenwerking bekendgemaakt worden. Volgens de vice-president wordt het een simpel contract, waarbij beide partijen weinig verplichtingen hebben.

Dat zou er op wijzen dat de vergaande uitbreiding, er werd in Brazilie zelfs uitgebreid gesproken over overname, voorlopig op een laag pitje is gezet. PSV en Philips zouden enkele miljoenen in de club steken om de club een stabiele basis te geven in ruil voor de zeggenschap en meedeling bij transferinkomsten. Zover lijkt het niet te komen, afgaande op de voorzichtige uitlatingen vanuit Paulista.

Meer op Estadao




Tags

paulista geduurd meedeling overname radiostation ruil transferinkomsten vergaande voorzichtige zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage