Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: 10 punten voldoende; Rosenborg gevaarlijker dan Panathinaikos

29 september 2004 23:00

Guus hiddink was na afloop positief over het resultaat en vertoonde spel. "De overwinning was dik verdiend. In de eerste helft hadden we al voor moeten staan. Het is goed dat we niet uit de organisatie zijn gelopen. We bleven rustig en hebben niets weggegeven. Gelukkig kopte Alex in de slotfase nog op de neus van Jan."

De PSV coach wilde zich de gevolgen van de 1-1 tussen Rosenborg en Arsenal eens laten bezinken. Volgens Hiddink is Rosenborg waarschijnlijk gevaarlijker dan Panathinaikos voor PSV in de strijd om de tweede plaats. In de volgende twee onderlinge duels zal het dus moeten gaan gebeuren. "Maar nu moet 10 punten zeker voldoende zijn" aldus Hiddink. Vorig seizoen kwam PSV ondanks die 10 punten toch nog tekort voor de tweede ronde.




Tags

hiddink rosenborg panathinaikos arsenal bezinken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte