Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters wijzen playoffs massaal af

30 september 2004 13:01 - PSV Poll

Verslaggever: BvT

De supporters van PSV zijn in grote meerderheid tegen het voornemen van de clubs om de Eredivisie volgend seizoen anders vorm te geven, met playoffs op het eind. Maar liefst 91,5% van de fans is tegen de plannen. De supporters kiezen hiermee de kant van de clubleiding, die de idee?n eveneens afwijst.

Alle andere Nederlandse eredivisieclubs zijn v??r de voorstellen. De PSV-supporters blijken echter niet helemaal alleen te staan met hun kritiek; vergelijkbare nog lopende Polls op Ajax en Feyenoord Netwerk geven ook grote meerderheden tegen de plannen aan.

De nieuwe PSV Poll gaat over een heel ander onderwerp. Vorige week introduceerde een Nederlands bedrijf een nieuw product in de clubmerchandising: een grafkist. Zou jij je laten begraven in een PSV-grafkist?

Meer op PSV Poll




Tags

playoffs grafkist afwijst begraven clubmerchandising eredivisie feyenoord introduceerde meerderheden poll polls vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte