Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainers tippen PSV, AD tipt Feyenoord

12 augustus 2000 20:01 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvW

In het AD tippen de 18 Nederlandse voetbaltrainers, onder wie ook Bert van Marwijke n Co Adriaanse, PSV als kampioen. De trainers van Feyenoord en Ajax zien hun eigen ploeg niet als kampioenskandidaat nummer 1. Eric Gerets laat weten niet warm of koud te worden van die de verwachtingen die er op de ploeg van PSV rusten.

Het Algemeen Dagblad zelf tipt echter Feyenoord als nationaal kampioen. Verwacht wordt dat trainer Bert van Marwijk in staat zal zijn de Rotterdamse ploeg het meest stabiel kan maken en daarmee de grootste titelkandidaat. Leonardo is de 'jonge speler om in de gaten te houden'.

Belangrijkste concurrent wordt PSV, dat het AD als 2e ziet eindigen. Op de derde plek zou SC Heerenveen terechtkomen en Ajax komt niet verder dan de vierde stek. Op www.ad.nl blijken de bezoekers er hetzelfde over te denken. Zie het Algemeen Dagblad voor de overige voorspellingen en meer informatie.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

feyenoord tippen tipt adriaanse gerets heerenveen kampioenskandidaat leonardo marwijk marwijke stek terechtkomen titelkandidaat voetbaltrainers voorspellingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage