Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink prijst Tevez

3 oktober 2004 22:15 - Clarin

Verslaggever: RvW

Zoals we vanmorgen al meldden was Guus Hiddink vandaag in Argentinie waar hij eerst Boca Juniors tegen Hurac?n bekijkt en later vandaag zuidelijker Quilmes - River Plate zal gaan bekijken. Voorafgaand aan het duel van Boca Juniors strikte Radio Mitre hem in het stadion voor een interview. De PSV coach prees daarbij Tevez. "Het is een fantastische speler, een fantastische ster die erg gegroeid is. Ik zag hem in Athene. Hij is dodelijk, elke kans is bijna een goal."

"Hij kan een topper worden, dat hij die mogelijkheid heeft is het belangrijkste. Belangrijkste is dat hij nu de juiste club kiest." Volgens Hiddink is hij nu erg tevreden met zijn elftal maar kan hij alleen nog maar tevredener worden mocht hij erin slagen Tevez te strikken.

Meer op Clarin




Tags

hiddink tevez boca juniors prijst argentinie dodelijk hurac meldden mitre prees quilmes river ster strikte tevredener topper zuidelijker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte