Transparent
Inloggen
Sluiten

Ondertekening contract met Paulista in Eindhoven

6 oktober 2004 22:32

Verslaggever: RvW

Paulista de Juandiai kijkt uit naar de samenwerking met PSV en telt op de officiele site al de dagen af naar de ondertekening van het contract dat zoals de voorzitter van de Brazilianen al eerder liet weten op 13 oktober zal plaatsvinden. Hiddink, die deze dagen ook een kijkje zal nemen bij de club, is dan al weer terug in Nederland. Hij zal een vertegenwoordiging van de club dan weer in Nederland ontmoeten, want de club meldt zelf dat de ondertekening op woensdag 13 oktober plaats zal vinden.

Details van de samenwerking worden nog geheim gehouden. Het afgelopen half jaar werd door de Brazilianen steeds gemeld dat het over een overname door PSV zou gaan waarbij PSV en vooral Philips enkele miljoenen in de club zouden steken. Onlangs was de president voorzichtiger en sprak hij over een rustig begin van de samenwerking waarbij beide ploegen weinig risico zouden lopen.

Meer op




Tags

ondertekening paulista nederland hiddink juandiai kijkje overname vertegenwoordiging voorzichtiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte