Transparent
Inloggen
Sluiten

Samenwerking met paulista niet zo groot; meerdere clubs bezocht

12 oktober 2004 18:44 - PSV.nl

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink liet tegenover PSV.nl weten dat de samenwerking met Paulista voorlopig niet zo vergaand zal zijn. Nadat de Brazilianen eerder in de media uitgebreid over een overname spraken, matigde de voorzitter zo'n twee weken geleden al zijn worden en gaf hij ook aan dat de samenwerking voor beide clubs weinig risicovol zou zijn. "Het gaat om het in kaart brengen van jonge Braziliaanse spelers om in een vroeg stadium kennis met hen te maken." De Brazilianen tellen al dagen op hun officiele website af naar de dag dat het samenwerkingsverband getekend zal gaan worden, volgens die club op de 13e in Eindhoven.

Met River Plate zal intensief contact worden gehouden, mede op verzoek van die Argentijnse club. Daarnaast sprak Hiddink met mensen van Sao Paulo, Santos, Palmeiras en Boca Juniors.

Meer op PSV.nl




Tags

paulista hiddink boca juniors matigde overname palmeiras river samenwerkingsverband santos vergaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage