Oranje wint na snelle achterstand

13 oktober 2004 22:53

Het Nederlands elftal wist zich na een zeer moeizame start en een terechte 0-1 achterstand (rebound Tainio na een bal op de lat van Kolkka) goed te herstellen en uiteindelijk makkelijk met 1-3 te winnen. Uitblinker Sneijder bracht de ploegen op gelijke hoogte. Van Nistelrooy scoorde voor en na rust en liet daarmee direct bij zijn terugkeer weer zijn waarde zien. In de tweede helft was Finland geen tegenstander van betekenis meer. Van Bommel mocht pas 7 minuten voor tijd invallen en was via een afstandschot nog gevaarlijk. Cocu was de enige PSV'er in de basis.