Transparent
Inloggen
Sluiten

Na Tevez opnieuw geruchten over Robinho

13 oktober 2004 23:43

Verslaggever: RvW

Nu PSV lijkt te zijn afgehaakt in de strijd om Tevez komen direct de geruchten over Robinho weer op. Volgens het Braziliaanse Gazeta Esportiva zou het gerucht woensdagmiddag rondom Santos de ronde doen dat PSV en bod van 20 miljoen euro's zou uitbrengen op Robinho. De aanvaller van Brazilie werd vorig jaar gezien als het grootste talent ter wereld, maar werd na een inzinking eigenlijk overvleugeld door Tevez. De zaakwaarnemer van Robinho ontkende dat PSV een bod zou hebben uitgebracht. Robinho bevestigde dat hij de geruchten had gehoord van derden maar dat hem op officiele manier niets ter ore was gekomen. Hij wilde er verder niet op ingaan, wil zich voorlopig concentreren op zijn club.

Voor de interesse voor Tevez was PSV al eerder geruime tijd in verband gebracht met Robinho. Volgens de Braziliaanse krant had PSV toen een bod van 9 miljoen euro uitgebracht. PSV zou Robinho nu in de winterstop willen halen. De aanvaller heeft nog een contract tot 2007. Santos zou 60% van de transferrechten hebben. De overige 40% zou in handen zijn van de vader van de speler (30%) en de zaakwaarnemer (10%).

Meer op




Tags

robinho tevez santos afgehaakt derden esportiva gazeta inzinking ore overvleugeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte