Transparent
Inloggen
Sluiten

Santos: GEEN verkoop van Robinho voor 2006

14 oktober 2004 20:51 - Pele.net

Verslaggever: RvW

De afgelopen 24 uur meldden bijna alle Braziliaanse media het bericht over de vermeende interesse van PSV voor Robinho dat wij woensdagavond al uit een Braziliaanse krant konden melden. De voorzitter van Santos in een uitgebreid interview als gevolg van de geruchten dat Santos zijn sterspeler Santos absoluut niet wil verkopen voor het WK van 2006. Om die reden was het contract van Robinho al opengebroken en zou de gelimiteerde transfersom van de aanvaller nu op 50 miljoen dollar liggen. Robinho versterkte zelf de geruchten woensdag door aan te geven op de hoogte te zijn van de geruchten. De voorzitter liet weten met de speler en zaakwaarnemer gesproken te hebben na de geruchten en dat er geen bod ligt van PSV voor de jonge spits. Volgens de voorzitter komen de geruchten uit het kamp van de concurrentie om onrust te scheppen bij Santos.

Volgens Pele.net had Santos ruim een maand geleden een bod van 12 miljoen dollar uitgebracht dat zowel de speler als de club afwezen. Hij zou dan worden gestald bij Ajax.

Meer op Pele.net




Tags

santos robinho afwezen gestald meldden pele scheppen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage