Transparent
Inloggen
Sluiten

ADO Den Haag - PSV (0-2) gestaakt na spreekkoren

16 oktober 2004 21:27

PSV kon niet met de drie punten uit Den Haag terugkeren. Dat was niet te wijten aan een tegenvallende uitslag, maar aan de Haagse aanhang die Temmink deed besluiten het duel voortijdig te staken.

Voor die tijd had PSV eigenlijk een makkelijke avond. De Eindhovense ploeg had vooral aanvallend een zeer matige avond. Toch kwam de overwinning geen moment in gevaar. Direct na de aftrap werd de wedstrijd eigenlijk al beslist. Vonlanthen onderschepte een slechte verdedigende actie goed en kon via een merkwaardig stuiterende bal ietwat gelukkig de 0-1 binnenschieten binnen de 41 seconden van de aftrap.

Heel veel kansen creerde PSV zich niet tegen Den Haag. PSV liet zich vaak zakken om ADO Den Haag te forceren om naar voren te komen in de hoop dat daardoor ruimte zou ontstaan. Echt veel uitgespeelde kansen leverde dat echter niet op.

Aan de andere kant zou ADO Den Haag voor rust nog twee kansen creeren. Na rust was dat helemaal over met de kansen van de thuisploeg. PSV liep na tien minuten in de tweede helft uit naar de zeker lijkende 0-2. het was opnieuw Vonlanthen die de 0-2 binnenschoot. Hij had later ook nog de derde op zijn schoenen, hij schoot echter te laag waardoor de vallende keeper hem nog kon pakken.

Meer als 0-2 kon het niet worden omdat het duel 10 minuten voor tijd zou worden afgefloten door Temmink.

Wat er nu met de resterende speeltijd en of de drie punten gaat gebeuren, zal nog afgewacht moeten worden.




Tags

ado aftrap spreekkoren temmink vonlanthen aanhang afgefloten binnenschieten creerde lijkende onderschepte seconden staken stuiterende vallende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage