Transparent
Inloggen
Sluiten

Spreekkoren PSV tellen ook mee

16 oktober 2004 23:05

Op een persconferentie na afloop van de wedstrijd belegd door de scheidsrechter i.p.v. beide trainers zei Ren? Temmink dat hij na een afkoelingsperiode van een kwartier wel weer verder wilde gaan maar dat Deetman besloten had het duel definitief te staken. "Ik vind het logisch dat de lokale overheid een groot signaal wilde afgeven. Als je geen lef hebt en je niet durft in te grijpen, dan maak je het jezelf allemaal nog moeilijker. Voetbal is een prachtig spel. Zoveel mensen genieten ervan. Maar zo gaat dit mooie spel wel kapot. Zonder het overleg voor de wedstrijd had ik het duel al eerder onderbroken. Nu heb ik uiteindelijk tot de 80ste minuut gewacht", aldus Temmink.

"Al voor de wedstrijd zijn we bijeengekomen", lichtte Temmink toe. "De KNVB en de clubs zijn onlangs samen een protocol overeengekomen. In overleg met de lokale overheid, politie en veiligheidsmensen van beide clubs besloten we de nieuwe regels iets ruimer te hanteren. Dus niet meteen staken maar eerst nog iets met muziek en oproepen van de stadionspeaker proberen. Uiteindelijk hebben ze niet geprobeerd om de spreekkoren met muziek te overstemmen. De stadionspeaker heeft wel gewaarschuwd. Ook dat hielp niet". Temmink zei verder dat hij in het rapport alles gaat rapporteren en ook het gedrag van PSV-supporters mee zal nemen. Voornamelijk in de eerste helft zouden ook de PSV-fans kwetsende zaken hebben geroepen.

Klik hier voor de 'hoogtepunten' van de persconferentie van Temmink




Tags

temmink spreekkoren muziek overheid stadionspeaker staken afkoelingsperiode bijeengekomen deetman gewaarschuwd hoogtepunten knvb kwetsende lichtte onderbroken overstemmen protocol rapport rapporteren ren ruimer veiligheidsmensen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage