Transparent
Inloggen
Sluiten

"PSV onderhandelde op donderdag wel met Santos over Robinho"

17 oktober 2004 11:34

Verslaggever: RvW

Terwijl de voorzitter van Santos op donderdag ontkende dat er een bod was van PSV op het grote talent Robinho, zouden vertegenwoordigers van PSV donderdagmiddag met de club en de zaakwaarnemer van de speler onderhandelen over een mogelijke transfer. De voorzitter bevestigde tegenover o.a. sportpersbureau Lance op vrijdag wel dat er een bod was geweest. Een en ander zou aan het rollen zijn gebracht na een fax met het bod van PSV eerder in de week. Santos wees in het gesprek uiteindelijk het bod definitief af. Hiddink sprak vrijdag nog tegen dat PSV een bod had gedaan.

Waar de meeste media in Brazilie nog spreken over een bod van 20 miljoen dollar komt Estadao met het bericht dat het bod daadwerkelijk slechts 10 miljoen dollar bedroeg (hetgeen overeen zou komen met de woorden van Hiddink dat PSV nooit 20 miljoen dollar zou kunnen betalen voor welke speler dan ook). Dit bedrag zou lager zijn dan de 12 miljoen dollar die Chelsea in september bood in de hoop hem te kunnen stallen bij Ajax.

Meer op




Tags

santos robinho hiddink onderhandelde bedroeg chelsea estadao fax lance sportpersbureau stallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte