Transparent
Inloggen
Sluiten

Eindhoven legt Willem II verplichte combi op

19 oktober 2004 17:10 - Supportersclub Willem II

Verslaggever: MP

De gemeente Eindhoven legt Willem II voor de competitiewestrijd van zaterdag 13 november een verplichte combi op. Dat is tijdens een voor-overleg tussen de lokale driehoek en vertegenwoordigers van Willem II duidelijk geworden. Willem II is het hier absoluut niet mee eens en stapt desnoods naar de burgemeester van Eindhoven om een oplossing te vinden. De voorkeur van Willem II ging uit naar een combi-vrije regeling, maar daar viel helemaal niet over te praten. Als alternatief werd een autocombi aangedragen, maar vanwege de geringe parkeerplaatsen rondom het Philips stadion was dit eveneens onbespreekbaar voor de Eindhovense politie.

Meer op Supportersclub Willem II




Tags

combi aangedragen autocombi competitiewestrijd driehoek gemeente parkeerplaatsen regeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte