Transparent
Inloggen
Sluiten

Rosenborg moet komen; PSV kan afwachten

19 oktober 2004 20:30

PSV heeft als voordeel tegen de stugge Noren dat zij moeten komen, willen ze de hoop op de tweede plaats levend houden. Rosenborg zal daar thuis eigenlijk voor moeten winnen van PSV. Daardoor zou voor de ploeg van Hiddink enige ruimte moeten kunnen ontstaan. Met een gelijkspel houdt PSV in de poule alles in eigen hand, rekenend op een overwinning van Arsenal tegen Panathinaikos. Met een overwinning in Noorwegen zou de ploeg helemaal spekkoper zijn voor de strijd om de tweede plaats.

Gezien de fysieke kracht en kopkracht van de Noren wordt het meespelen van Alex als zeer belangrijk geacht, zeker nu Ooijer nog niet fit is.




Tags

rosenborg arsenal hiddink kopkracht levend noorwegen ooijer panathinaikos rekenend spekkoper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte