Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: uitwinnen is heerlijk

20 oktober 2004 23:07

"Uitwinnen is altijd heerlijk" aldus een blije Hiddink na de 1-2 zege. "Na de thuiszege en deze overwinning staan we nu op zes punten. Dat is erg prettig. Het was een goede overwinning tegen Rosenborg, die thuis altijd erg stug zijn. Dat zie je al aan de 1-1 tegen Arsenal. Perfect was het vanavond niet, maar dat is geen enkele wedstrijd. De eerste helft hadden we beter onder controle dan de tweede helft. Toen zochten we op het middenveld niet meer naar de vrije man, dat gebeurde te weinig. We hadden iets meer naar voren moeten spelen. In het vervolg weet je dat zij moeten komen. Op dat moment kan je toeslaan en dat is uitstekend gebeurt."

"Als Arsenal van Panathinaikos had gewonnen, had je een vroege scheiding gehad. En dan demoraliseer je de andere ploegen ook. Maar nu moeten we gewoon het volgende duel ook weer alles op alles zetten."




Tags

hiddink uitwinnen arsenal demoraliseer panathinaikos rosenborg scheiding thuiszege toeslaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman