Transparent
Inloggen
Sluiten

Young-pyo Lee scoort eerste competitiegoal

24 oktober 2004 14:41

Een lucky goal, zo omschreef Young-pyo Lee zijn eerste doelpunt in competitieverband voor PSV ooit. Een doelpunt echter ook die van cruciaal belang was in het treffen tegen Ajax en misschien wel in het verdere verloop van deze competitie. Zijn ingehouden schot werd door Lobont verkeerd beoordeeld en in het doel gewerkt. Lee, die sinds zijn komst nog bijna geen duel miste, zag zijn inzet vandaag beloond met de belangrijke goal en vervolgens vlak na rust de assist waaruit De Jong kon binnenkoppen. Na het doelpunt met zijn medespelers gevierd te hebben, dankte Lee onze lieve heer dat hij uitgerekend tegen Ajax heeft mogen scoren.




Tags

lee pyo competitiegoal binnenkoppen dankte heer ingehouden jong lobont lucky omschreef

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte