Transparent
Inloggen
Sluiten

Vernieuwd PSV kent droomstart van seizoen

24 oktober 2004 15:11

Verslaggever: RvN

Voorafgaand aan het huidige seizoen hadden zelfs de meest positieve PSV fans hun twijfels bij de kansen voor PSV dit seizoen. Voetbalkenners gaven massaal geen cent voor PSV. Vooralsnog kent de ploeg echter een droomstart. De ploeg begon een aantal duels 'op zijn Koreaans' met aggressief voetbal naar voren toe. Daarna ging het calculerend spelen. Dat leverde uiteindelijk een eerste plaats in de competitie op met na acht duels zeven overwinningen en slechts ??n gelijkspel. Daarnaast heeft de ploeg 25 goals gemaakt in die 8 wedstrijden en 5 goals tegen.

Naast de reeks in de compettiie heeft PSV kwalificatie voor de tweede ronde in de Champions League voorlopig volledig in eigen hand. Met zes punten uit drie duels staat de ploeg eerste in de poule.

Voor euforie is het nog veel te vroeg aangezien PSV in elk duel voluit moet gaan en niet kan rekenen op de individuele kwaliteiten die het in het verleden wel had. Daarnaast zat het PSV dit seizoen op de juiste momenten een aantal momenten mee. Maar een droomstart is het zeker. En daar moeten we voorlopig met volle teugen van genieten.

Meer op




Tags

droomstart aggressief calculerend cent compettiie euforie kwalificatie teugen voetbalkenners

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte