Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu: niet tevreden met 0-0

30 oktober 2004 11:00

Onder leiding van Cocu bleef PSV rustig wachten op de goal. Die kwam er uiteindelijk niet. "Ik ben niet tevreden met de 0-0" aldus de aanvoerder bij afwezigheid van Van Bommel. "Als je kijkt hoeveel kansen wij hebben afgedwongen en hoeveel Utrecht er afdwong, dan kan je niet tevreden zijn. Wij hadden de betere mogelijkheden. Als je er daar een van afmaakt dan win je gewoon met 0-1. Van te voren was het te verwachten dat het een gesloten wedstrijd zou worden van beide kanten. Vanuit de gesloten verdediging wilden we voetballen maar dat hebben zij heel moeilijk gemaakt. Toch hadden we op bepaalde momenten het overwicht en de kansen."

Dezelfde strategie als tegen Utrecht zal PSV ook tegen Rosenborg hanteren komende week. "We moeten ervoor zorgen niet vol in het mes te lopen tegen de Noren. Vanuit een goede organisatie moeten we proberen die drie punten binnen te halen."




Tags

cocu utrecht afgedwongen bommel rosenborg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman