Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorzorgsmaatregelen rond bezoekersvak

30 oktober 2004 11:10

Naar aanleiding van de ongeregeldheden bij FC Utrecht - ADO Den Haag waar beide supportersgroepen door het hek wilde breken om de confrontatie met elkaar te zoeken, heeft FC Utrecht voorzorgsmaatregelen genomen rond het bezoekersvak. De onderste rijen van vak U op de Zuid-tribune waren bedekt met een wit doek zodat het onmogelijk was daar plaats te nemen. Het hek tussen betreffende vak waar de harde kern van FC Utrecht zit en het bezoekersvak was ook bedekt met een wit doek, zodat de rivaliserende supporters elkaar moeilijker konden zien. Tijdens de wedstrijd zijn er supporters van FC Utrecht die desondanks liepen uit te dagen het stadion uitgezet.




Tags

bezoekersvak utrecht voorzorgsmaatregelen bedekt doek hek ado confrontatie kern rijen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman