Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint in CL opnieuw van Rosenborg: 1-0

2 november 2004 22:34

PSV heeft in het Philips Stadion in een wedstrijd van wisselend niveau met 1-0 gewonnen van Rosenborg. Beasley scoorde na 10 minuten de enige treffer van de wedstrijd. Daarmee zette PSV een hele grote stap richting de tweede ronde van de Champions League. Er stond dan nogal wat spanning op de groep in de resterende 80 minuten van het duel.

PSV begon goed en speelde ver van de goal. Met name Beasley ontbrak het aan overzicht voorin om de mogelijkheden echt doeltreffend uit te spelen. Toch was hij het die na 10 minuten een prachtige pass van Cocu goed beoordeelde en de keeper passeerde voor de 1-0.

Daarna zakte PSV verder terug in de organisatie en werd het onrustig. Dat leidde tot twee momenten na eigen fouten, een keer ging Zoetebier in de fout, de Noorse spitsen hadden echter de scherpte niet.

In de tweede helft gaf PSV lang niets weg. Voorin durfde de ploeg niet door te drukken. De kansen die er kwamen tegen een verdedigend vrij matig Rosenborg konden niet benut worden. Daardoor werd het in de slotfase nog bibberen. Met name toen Zoetebier een terugspeelbal onder zich door liet gaan. Hij kon hem nog net voor de doellijn wegwerken.

De overwinning van PSV was echter meer dan terecht. PSV was veruit de betere ploeg, maar drukte niet door waardoor uiteindelijk de zenuwen wel even toesloegen.


Bekijk voor het uitstekende verslag van minuut tot minuut de linker hieronder naar het scorebord.




Tags

rosenborg beasley zoetebier bibberen cocu doellijn durfde passeerde scherpte terugspeelbal toesloegen verslag wegwerken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte