Transparent
Inloggen
Sluiten

Debuut Rommedahl, Deen onzeker over toekomst bij PSV

16 augustus 2000 21:58

Verslaggever: RvW

Dennis Rommedahl reageerde vanmorgen in de Deense krant Ekstra Bladet op zijn huidige onzekere situatie bij PSV. Rommedahl was in Denemarken vanwege zijn selectie voor het Deense nationale elftal. Hij maakte direct zijn officiele debuut. Rommedahl stond in de basis van het Deense elftal en werd moegestreden na 81 minuten gewisseld. Denemarken zou uiteindelijk met 2-0 winnen van de Faroer Eilanden. Jan heintze speelde de gehele wedstrijd.

Rommedahl liet weten blij te zijn met zijn selectie, maar vooral ook ongerust te zijn over zijn kansen bij PSV. Vooral het aantrekken van Ramzi voor zijn positie heeft hem duidelijk gemaakt dat hij in de nabije toekomst weinig echte kansen hoeft te verwachten in het eerste van PSV.

De bondscoach van de Denen liet al weten dat de rechteraanvaller veel aan spelen toe moet komen om verder te groeien in zijn ontwikkeling en om in aanmerking te kunnen blijven komen voor een selectie voor het nationale elftal.

Rommedahl liet weten dat hij op dit moment de kans klein acht dat zijn toekomstmogelijkheden bij PSV liggen. Hoewel de Deen het enorm naar zijn zin heeft, vind hij het voor zijn verdere voetballoopbaan juist nu van belang veel aan spelen toe te komen.

Meer op




Tags

rommedahl denemarken bladet eilanden ekstra faroer heintze moegestreden ongerust ramzi rechteraanvaller toekomstmogelijkheden voetballoopbaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje