Transparent
Inloggen
Sluiten

Koreanen, VOH en Farfan steeds populairder [update: Farfan in basiself]

8 november 2004 20:39 - Ideale Opstelling

Verslaggever: BvT

Afgaand op de favoriete opstellingen van de supporters van PSV, raken steeds meer fans overtuigd van de kwaliteiten van Lee, Park, Vennegoor en Farfan. Door vier van de vijf supporters wordt elk van deze spelers een basisplaats toegedicht, de laatste tijd. Ter vergelijking: eind vorig seizoen scoorde Park amper twintig ? dertig procent.

Opvallend is ook dat Johann Vonlanthen door meer dan de helft van de fans in de basis wordt gezet (51,4%). Jefferson Farfan (62,1%) is hem echter inmiddels voorbij en eist zijn basisplaats in de spits op naast Vennegoor of Hesselink.

Relatief laag scoren de veel spelende John de Jong (31,5%), Johann Vogel (10,0%) en Theo Lucius (5,9%). Alle drie de spelers zijn overduidelijk slachtoffer van de moordende concurrentie op het middenveld, alwaar geconcurreerd wordt met Van Bommel, Cocu, Park en Beasley. Het tekent maar hoe breed de selectie van PSV momenteel is.

Heurelho Silva Gomes lijkt in de harten van de supporters de strijd met Edwin Zoetebier voorlopig te hebben gewonnen. Hij scoort ruim twintig procent meer in de ideale opstelling.

Stuur nu jouw favoriete opstelling in!

Meer op Ideale Opstelling




Tags

farfan park basiself johann koreanen populairder vennegoor voh afgaand alwaar beasley bommel cocu eist geconcurreerd gomes harten hesselink heurelho jong lee lucius moordende opstellingen silva slachtoffer toegedicht vogel vonlanthen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage