Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman breekt opnieuw lans voor Van Bommel

13 november 2004 11:15

Verslaggever: RvN

Net als in de zomer ziet Ronald Koeman Mark van Bommel opnieuw als een van de kandidaten om het elftal te versterken met de benodigde ervaring. In een interview met het Algemeen Dagblad sprak hij over het soort spelers dat Ajax zoekt. Geconfronteerd met de naam van van Bommel liet Koeman weten dat dat een heel interessante speler voor Ajax zou zijn. Ik heb intern al gezegd dat hij een versterking zou zijn, in meerdere opzichten." Koeman weet dat het publiek een vooringenomen mening heeft richting die speler, maar volgens de coach kan je daar als beleidsmaker geen rekening mee houden. "Dat is na een paar weken al afgelopen" aldus Koeman over de situatie als Van Bommel eventueel naar Ajax zou komen.

De kans dat de aanvoerder van PSV naar Ajax komt, lijkt echter nihil. Hij heeft al eerder laten weten niet naar de concurrent te willen en zijn zinnen gezet te hebben op een transfer naar het buitenland. Diverse grote clubs hebben al interesse getoond voor de aan het einde van het seizoen transfervrije middenvelder.

Meer op




Tags

koeman bommel lans beleidsmaker benodigde vooringenomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage