Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Ramzi mist start door blessure

18 augustus 2000 08:14 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvW

De Marokkaan Adil Ramzi zal de start van de competitie niet mee kunnen maken, zo meldt het Eindhovens Dagblad De rechtermiddenvelder van PSV liep op de training een liesblessure op. Hij zou volgens het ED minimaal 2 weken uitgeschakeld zijn. Ramzi zal tegen De Graafschap vervangen worden door Rommedahl, iwan of Stinga. De eerste lijkt vooralsnog de voorkeur te krijgen. Rommedahl maakte woensdag zijn debuut in het nationale team van Denemarken. Arnold Bruggink lijkt gewoon beschikbaar te zijn voor de wedstrijd aanstaande zaterdag tegen De Graafschap. Zijn blessure die hij opliep bij het Nederlands elftal blijkt mee te vallen.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

ramzi graafschap rommedahl arnold bruggink denemarken iwan liesblessure rechtermiddenvelder stinga

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage