[CL]: Arsenal wint met 5-4

13 november 2004 16:36

Verslaggever: JV

In een spektakelstuk op White Hart Lane heeft Arsenal met 5-4 gewonnen van Tottenham Hotspur. Met een goal van Naybet begon de ploeg van Martin Jol uitstekend in de Noord Londense derby. Henry maakte in de blessuretijd van de eerste helft gelijk. Lauren (strafschop) en Vieira leken het duel vroeg te beslissen voor de komende tegenstander van PSV in de CL, maar Defoe bracht Tottenham met een geweldige treffer terug op 3-2. Ljungberg tekende vervolgens voor de 4-2, King maakte de 4-3 waarna Pires de 5-3 op zijn naam bracht. Kanoute bracht in de 88-ste minuut de eindscore op het bord.