Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen PSV-supporters in bezoekersvak Vitesse

17 november 2004 21:44

Zoals eerder al aangekondigd zullen alle PSV supporters solidair zijn en het bezoekersvak bij de wedstrijd Vitesse-PSV op 21 november a.s. boycotten. In de winterstop van vorig seizoen heeft Burgemeester Krikke het zwaarst mogelijke vervoersregime reeds bepaald. Echter is enkele jaren geleden al afgesproken maatwerk te gaan leveren. Hetgeen inhoud dat zes weken voor de speeldatum overleg wordt gepleegd waarin op basis van het gedrag van bezoekende supporters bij de voorgaande wedstrijd(en) van beide teams of bij andere uitwedstrijden van de club, wordt beslist of sprake kan zijn van vrij vervoer of een autocombi. De gedachtegang is dat goed gedrag op deze wijze wordt beloond. Een verplichte combiregeling mag alleen worden toegepast indien hiervoor aantoonbaar een noodzaak bestaat.

De autoriteiten in Arnhem beweren haar bestuit mede genomen te hebben op basis van gegevens van het Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme. Volgens de Supportersvereniging PSV en die van de veiligheidsmanager PSV slaat het C.I.V. de plank volledig mis. De supportersvereniging PSV heeft geen enkel vertrouwen meer in het C.I.V. betreffende haar zogenaamde informaties. Vorig seizoen was er in goed overleg met de autoriteiten in Arnhem eigen vervoer afgesproken maar werd het vervoersregime omgezet naar een verplichte buscombi op basis van valse 'binnengekomen' informatie dat PSV fans met NEC fans zouden gaan samenzweren tegen Vitesse fans. De Supportersvereniging PSV wil bovendien niet afhankelijk zijn van de pilot Vitesse-NAC waarbij voor het eerst in Arnhem een autocombi zal gelden. Het gedrag van de NAC supporters mag geen uitgangspunt zijn of de PSV supporters in de toekomst een autocombi krijgen aangeboden.

Supportersvereniging: klik hier


Tags

vitesse supportersvereniging arnhem autocombi bezoekersvak nac verplichte vervoer vervoersregime bestuit binnengekomen boycotten buscombi combiregeling gedachtegang informatiepunt informaties inhoud krikke maatwerk pilot plank reeds samenzweren solidair valse veiligheidsmanager voetbalvandalisme zwaarst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.997 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griep griepgolf huur james nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario seizoenskaart sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wethoudervanjuine