Transparent
Inloggen
Sluiten

VoH: 'Alle banden tussen sleutelbeen en schouderblad gescheurd'

Verslaggever: RvN

Jan Vennegoor of Hesselink is zeker tot de winterstop uitgeschakeld. Bij een verdedigende actie in het strafschopgebied in de wedstrijd tegen Vitesse kwam de Tukker lelijk ten val op zijn schouder. Kermend van de pijn moest hij gewisseld worden. Hij werd vervangen door Sibon, die vervolgens een belangrijk aandeel had in de winst.

Vennegoor of Hesselink liet op zijn offici?le website weten dat het erg veel pijn doet maar dat er niets gebroken is. Uit de eerste diagnose blijkt dat hij alle banden tussen zijn sleutelbeen en schouderblad gescheurd heeft. Maandagmiddag moet in het ziekenhuis meer duidelijkheid komen over de precieze blessure en de tijd die zijn herstel zal gaan kosten.

Meer: officiele website

Meer op Officiele site Jan Vennegoor of Hesselink




Tags

schouderblad sleutelbeen hesselink vennegoor voh diagnose kermend schouder sibon val vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte